Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται με την Γενική Ταχυδρομική που διαθέτει γραφεία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ενώ παράλληλα προσφέρει γρήγορη παράδοση.

Παράδοση προϊόντων 

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Για απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης θα είναι 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες.
Το www.sirius.com.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης των παραδόσεων λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών, lock down και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης.
Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, θα σας δοθεί ο αριθμός αποστολής. Μπορείτε να δείτε πού βρίσκετε το δέμα σας κάνοντας κλικ εδώ και συμπληρώνοντας τον αριθμό. Θα βρείτε τον αριθμό αποστολής στο email που σας ενημερώνει για την επιτυχή αποστολή της παραγγελίας σας, καθώς επίσης και στο e-shop μας, στον λογαριασμό σας, κάνοντας κλικ στην παραγγελία σας, εφόσον έχετε κάνει είσοδο – εγγραφή πρωτίστως.

Έξοδα Αποστολής 

Για Ελλάδα

Δωρεάν Αποστολή

Για Κύπρο

Παραλαμβάνετε με την KRONOS EXPRESS

Μεταφορικά standard 7-10 εργάσιμες: 10€
Μεταφορικά express 3 εργάσιμες : 18€
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 150€ και άνω.

Τρόποι Πληρωμής

1. Με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

Χρησιμοποιούμε το σύστημα πληρωμών της everypay

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard & American Express. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

“Recognizing the importance of electronic payment security, EveryPay is a licensed Payment Institution by the Bank of Greece (Decision No. 280/3 / 23-7-2018 GG B 3010 / 25-7-2018), and manages securely card payment transactions, in accordance with the regulatory framework of the card transaction security management standard. Everypay is certified in accordance with the PCI DSS compliance standards. All Everypay services are made through secure connections with 256bit SSL certificates. EveryPay also supports the ability to use the 3D Secure service, an additional security token for VISA, MasterCard & American Express. The Payer then has to enter his personal secret code to complete the transaction successfully”.

Μέσω του συστήματος πληρωμών της everypay μπορείτε να κάνετε χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας τύπου Mastercard, Visa και American Express.


2.Με Αντικαταβολή
Επιλέγοντας να πληρώσετε της παραγγελία σας στον Courier κατά την παράδοσή της με κόστος 1.5€.
Η υπηρεσία της αντικαταβολής ΔΕΝ υποστηρίζεται στην Κύπρο.
3.Με IRIS

Αντί να πληρώσετε με μεταφορά στον τραπεζικό λογαριασμό μας Viva Payments, μπορείτε να πληρώσετε με τραπεζική πληρωμή μέσω του web banking της τράπεζας σας μέσω του συστήματος IRIS (έχει μηδενική ή ελάχιστη χρέωση – δεν έχει έξοδα μεταφοράς).

Για να επιλέξετε με τραπεζική πληρωμή μέσω IRIS ολοκληρώνετε την παραγγελία σας επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής Πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα – IRIS.

Στην συνέχεια, επιλέγετε πληρωμή με IRIS και θα οδηγηθείτε σε σελίδα όπου μπορείτε να δημιουργήσετε QR κωδικό, να μεταβείτε στο mobile banking της Τράπεζας σας και σκανάρετε τον QR κωδικό ή να μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον banking της τράπεζας όπου θα ολοκληρώσετε την πληρωμή με μεταφορά πίστωσης από τον τραπεζικό λογαριασμό σας.

Αναμένουμε την εμφάνιση του ποσού στο λογαριασμό μας πριν την αποστολή της παραγγελίας.


4.Με Τραπεζική Κατάθεση
Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής, έχετε την δυνατότητα να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας σε τραπεζικό λογαριασμό.
Στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας θα γράψετε το Ονοματεπώνυμο και τον αριθμό παραγγελίας.
Για την επιβεβαίωση της κατάθεσης, στείλτε μας με e-mail στο sales@sirius.com.gr το αποδεικτικό της κατάθεσης ώστε να προχωρήσουμε με την αποστολή της παραγγελίας σας.
Τα έξοδα των τραπεζικών καταθέσεων επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

ALPHA BANK
Δικαιούχος: ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΝΙΚΗ
(ΙΒΑΝ): GR09 0140 7150 7150 0200 2009 836
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος: ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΝΙΚΗ
(ΙΒΑΝ): GR39 0172 2230 0052 2309 3555 217
EUROBANK
Δικαιούχος: ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΝΙΚΗ
(ΙΒΑΝ): GR44 0260 2520 0001 4020 0629 810
EΘΝΙΚΗ
Δικαιούχος: ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΝΙΚΗ
(ΙΒΑΝ): GR03 0110 8720 0000 8720 0317 391

5. Πληρωμή μέσω της εφαρμογής PAYPAL

Η γρηγορότερη μέθοδος πληρωμής μέσω της οποίας με ασφάλεια μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα είτε έχοντας PAYPAL λογαριασμό είτε όχι αλλά και χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα εύκολα και γρήγορα για τη συναλλαγή σας.

6. Πληρωμή μέσω της εφαρμογής Klarna

Η Klarna Bank AB (publ) είναι μια κορυφαία παγκοσμίως υπηρεσία πληρωμών και αγορών, που παρέχει πιο έξυπνες και ευέλικτες λύσεις αγορών σε 90 εκατομμύρια ενεργούς καταναλωτές, σε πάνω από 250.000 εμπόρους σε 17 χώρες.

Η Klarna Bank AB (publ) είναι εξουσιοδοτημένη να παρέχει χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες από την Σουηδική Αρχή Χρηματοοικονομικής Εποπτείας (Finansinspektionen) και έχει αριθμό οργάνωσης 556737-0431.

Η Klarna προσφέρει την επιλογή εξόφλησης σε 3 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής ή και χρεωστικής κάρτας.

Με την επιλογή του τρόπου πληρωμής “Klarna – 3 άτοκες δόσεις” στο checkout του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, οδηγείστε στην ασφαλή ιστοσελίδα της υπηρεσίας όπου πληκτρολογείτε τα στοιχεία της χρεωστικής ή της πιστωτικής σας κάρτας.

Η Klarna θα πραγματοποιήσει μια απλή αναζήτηση σε αρχείο δεδομένων της οικονομικής σας συμπεριφοράς ώστε να εγκρίνει την πληρωμή σε άτοκες δόσεις.

Η πληρωμή της πρώτης δόσης γίνεται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας και οι υπόλοιπες 2 χρεώνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες.

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία πληρωμής της Klarna θα πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών, κάτοικος Ελλάδος και να διαθέτετε έγκυρη πιστωτική κάρτα. Θα πρέπει επίσης να μπορείτε να λάβετε κωδικούς επαλήθευσης.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την πληρωμή σε 3 άτοκες δόσεις Klarna μπορείτε να διαβάσετε εδώ τους όρους χρήσης της υπηρεσίας.