Επιστροφές Προϊόντων

Αλλαγές πραγματοποιούνται εντός 30 ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος σας και εφόσον το προιόν είναι στην αρχική του κατάσταση. Η πρώτη αλλά και η 2η αλλαγή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Απο την 3η αλλαγή κι έπειτα το κόστος ανέρχεται στα 5€.
Οι αλλαγες γίνονται αποκλειστικά με την Γενική Ταχυδρομική. Τα βήματα για την διαδικασία αλλαγής είναι τα εξής:

Επικοινωνείστε μαζί μας για το προιόν-ντα που θέλετε να κάνετε αλλαγή,ελέγχουμε την διαθεσιμότητά και προχωράμε με την αλλαγή σας.

Επιστρέψτε το δέμα χρησιμοποιόντας την συνεργαζόμενη courier Γενική Ταχυδρομική με χρέωση παραλήπτη (δική μας)

Εφόσον παραλάβουμε και πραγματοποιηθεί ο ποιοτικός έλεγχος οτι το προιόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, προχωράμε στην αποστολή του νέου δέματος.

 

Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εντός 30 ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος σας και εφόσον το προιόν είναι στην αρχική του κατάσταση. Η χρέωση για την επιστροφή χρημάτων είναι 5€ η οποία θα αφαιρεθεί από το τελικό ποσό επιστροφής.
Η επιστροφή γίνεται αποκλειστικά με την Γενική Ταχυδρομική.Τα βήματα για την διαδικασία επιστροφής είναι τα εξής:

Επικοινωνείστε μαζί μας για το προιόν-ντα που θέλετε να επιστρέψετε καθώς και τα στοιχεία λογαριασμού που θέλετε να γίνει η πίστωση των χρημάτων (IBAN,ΤΡΑΠΕΖΑ,ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ)

Επιστρέψτε το δέμα χρησιμοποιόντας την συνεργαζόμενη courier Γενική Ταχυδρομική με χρέωση παραλήπτη.

Εφόσον παραλάβουμε και πραγματοποιηθεί ο ποιοτικός έλεγχος οτι το προιόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, προχωράμε στην επιστροφή των χρημάτων σας.

Το ποσό επιστροφής αφορά αποκλειστικά την αξία των προϊόντων και όχι των επιπλέον υπηρεσιών (αντικαταβολή, έξοδα αποστολής κτλπ.)

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή επεξήγηση των παραπάνω μπορείτε να καλέσετε 231 405 4795

 


Ελαττωματικά Προϊόντα
Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι το προϊόν που παραλάβατε έχει κάποιο ελάττωμα, έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε ενημερώνοντάς μας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2314 054795, είτε μέσω email  στο sales@sirius.com.gr
Στην περίπτωση επιστροφής του προϊόντος και αφού διαπιστώσουμε ότι το λάθος οφείλετε στον κατασκευαστή  αναλαμβάνουμε κατόπιν δική σας επιθυμίας είτε την αντικατάσταση του είτε την επιστροφή των χρημάτων σας η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν.
Για τον λόγο αυτό καλό είναι κατά την παράδοση της παραγγελίας να ελέγχετε την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.
Το www.sirius.com.gr δεν διαθέτει πολιτική εγγύησης. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να συμβεί από φυσιολογική φθορά, κακή χρήση και καταστροφή κατά την αφαίρεση των ετικετών.
Για την επιστροφή ενός ελαττωματικού προϊόντος το κόστος επιστροφής επιβαρύνει το www.sirius.com.gr .